Jadilah Rakan Kembara Naramas Aman ~ Sila daftar di sini



Sabtu, 23 Mac 2013

Keputusan Pemenang Pengunjung Setia Blog Nota Kembara Naramas Aman

Assalamualaikum dan selamat sejahtera!

Terima kasih kepada semua yang menjawab soalan-soalan yang saya poskan pada entri lepas. Nampaknya hampir semua menjawab ketiga-tiga soalan dengan tepat dan pantas. Ini benar-benar menunjukkan yang anda pengunjung setia.

Jawapan betul:
1. a) 9 bulan
2. d) Universiti Komunikasi China
3. Tembok Besar China


Ini dia keputusan yang dinanti-nantikan:

Pemenang Pertama: Nanadhoi


Pemenang Kedua: Deqna

 

Pemenang Ketiga: Henry Fox

 

Pemenang Keempat: Fazliaton Mohd Noor

 

Pemenang Kelima: Zila

 

Pemenang Keenam: Zellyn Hazel

 

Pemenang Ketujuh: Ummu-razy

 

Pemenang Kelapan: Lin

 

Pemenang Kesembilan: Azmatun Ismail



TAHNIAH!


Kepada para pemenang sila hantarakan Nama dan Alamat Lengkap anda kepada notakembara@yahoo.com untuk saya poskan hadiah-hadiahnya.


25 ulasan:

  1. Salam Yong

    ku terkeciwa....huhu....
    nampaknye kena ke Harbin gak ni...cari FM...ahaks....

    Tahniah pada yang bertuah.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam Yong ASP,
      Tak apa. Rezeki Yong mungkin di tempat lain :)

      Padam
  2. Alhamdulillah saya menang!!!! yeahhhh!! makseh prof...akan sy email address saya..ehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Prof..saya dah dapat fm tu!!! Byknya souvenir lain saya dapt..dari NZ la..Hanoi la..makaseh prof..baik tul ati prof. Semuanya cantik2..saya sgt2 hargainya prof.. :)

      Padam
    2. Oh Zila dah dapat hadiah tu!? Alhamdulillah Zila sukakan semuanya :)

      Padam
  3. ini tidak adil...saya bangkang! hehe...lawak jer akak, tahniah kepada pemenang jugak :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jawapan Orga betul dah tapi lambat sikit je :(

      Tak ape kan Orga bagi peluang pada orang lain? :)

      Padam
  4. terpaksalah saya print gambo2 hadiah tu saja dan buat2 macam saya menang juga.. ekekekekekeke #drama

    tahniah kepada semua terpantas.... lenkali suma siap sedia, saya tolak jap bas ipoh teluk anson, tukar naik ets pulak!

    BalasPadam
  5. Terima kasih...sy pemenang keempat..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Harap-harap Fazliaton suka dengan hadiah itu.

      Padam
  6. Ala...ada pertandingan ker...? hmmm...dah terlewat.. bz sangat sejak seminggu dua ni.. nk blog walking pon x sempat...jngn kata blogwalking, sleepwalking pon x smpt..he..he...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya, ada pertandingan, soalan senang-senang je. Tak mengapalah Farikica, rezeki Farikica di tempat lainlah tu. :)

      Padam
  7. Alhamdulillah, terima kasih akak!
    moga dimurahkan rezeki :D

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah...Tq Prof
    Selama ni silent reader sekarang tidak lagi.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ummu-razy cepat beri alamat ke notakembara@yahoo.com supaya saya boleh poskan hadiah itu :)

      Padam
  9. Pagi ini saya senyum lebar sampai ke pipi;D..(baru sahaja buka blog Prof)..
    terima kasih Prof..terharu..sebab tak tau tahun bila dapat menjejakkan kaki ke negara China (sambil mengira2 simpanan dalam tabung ayam heheh)

    ~zellyn hazel~

    BalasPadam
    Balasan
    1. Zellyn,
      Saya baru hantar hadiah itu melalui Pos Express/Malaysia. Sikit lagi senyum Zellyn bertambah lebar sampai ke belakang telinga :)

      Padam
    2. Terima kasih Prof!
      Kiriman hadiah tu sampai petang semalam..berseri-seri pintu peti ais saya ;D

      ~zellyn hazel~

      Padam
    3. Alhamdulillah dah selamat terima hadiah tu :)

      Padam

Kini giliran anda pula untuk memberi pandangan/ulasan.

Ulasan tanpa nama akan dipadamkan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...