Jadilah Rakan Kembara Naramas Aman ~ Sila daftar di sini



Selasa, 20 Mei 2014

Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1

http://www.bubblynotes.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html
Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1 bermula dari 20/5/2014 SEHINGGA 22/5/2014, jam 9.45 a.m... Semua blogger tak kira yang baru atau lama, femes atau tidak, retis atau tidak dijemput untuk memeriahkan segmen ini... Tujuan? Pertama, haruslah nak pilih 10 orang blogger yang bertuah untuk masuk bloglist Bubblynotes.Com dan nak rapatkan lagi silaturahim sesama kita, follow memfollow untuk semua blogger2 yang menyertai segmen ini. Pemenang segmen akan dipilih oleh pakcik Random.Org...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. FOLLOW blog Bubblynotes.Com
2. Buat entri bertajuk: Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Kemudian pastekan coding seperti tutorial di bawah ini...

4. Tinggalkan URL entry uolss ke dalam ruangan komen di bawah.

Simple dan mudah kannn??? Segmen copy+paste paling awesome kot bagi iolss...

PEMILIHAN PEMENANG:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2. Pemenang akan diumumkan pada 23/5/2014.


34 ulasan:

  1. terima kasih kerana sudi join dan support, saya follow sini dan jangan lupa semak senarai peserta di sini...

    http://www.bubblynotes.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih sebab join blog saya :)

      Ya, saya dah tengok senarai tu.

      Padam
  2. fuza dah join

    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  3. Good luck.
    Blogwalking fm same segment.
    Jemput join http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/05/setulus-kasih-ibu-contest.html

    BalasPadam
  4. Datang dr segmen yg sama, all the best ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  5. Gud luck . Singgah dari segmen yang sama sambil follow :)

    http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  6. Selamat bersegmen.. Fiza singgah dr segmen yang sama.. folo sini juga.. jemput ke http://ourmemoria.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  7. Balasan
    1. Terima kasih Brohantu kerana sudi singgah di sini.

      Padam
  8. hi salam kenal :D kite dari segmen yang sama.. kita follow sini ~

    http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam kenal CT Humairah. Terima kasih kerana follow blog ini. Saya pun follow blog CT.

      Padam
  9. welamat bersegment sis :)
    all the best

    BalasPadam
  10. Salam perkenalan... acikidah singgah dari segmen yang sama... dan follow juga... :D

    segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih acik idah. Saya pun follow :)

      Padam
  11. ayu dtg dari segmen yg sama..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Ayu kerana sudi singgah di sini :)

      Padam
  12. salam mesra,

    datang blogwalking dari segmen yang sama.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/05/20/segmen-bloglist-bubblynotes-com-48-jam-1/

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam Syuhada. Terima kasih kerana sudi singgah di sini :)

      Padam
  13. Salam perkenalan. Walauipun segmen dah lama tamat, tapi saya tetap nak singgah drpd segmen yg sama. Saya singgah sini.

    http://alongwawaerna.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam perkenalan Nurerna Hazwani. Terima kasih kerana sudi singgah di sini dan meninggalkan ulasan.

      Padam
  14. Salam ukhuwah.. saya datang singgah dr segmen yang sama dan dah follow blog awak. ")

    http://www.semutrajin.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    BalasPadam
  15. Singgah sini kejap yeaaa
    Salam muhibbah dari follower #303

    www.notashalimar.blogspot.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih kerana menjadi yg ke 303.

      Padam

Kini giliran anda pula untuk memberi pandangan/ulasan.

Ulasan tanpa nama akan dipadamkan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...